Prezicătoarea Ana-Maria cercetată în libertate deși a „ghicit” online de 50.000 de lei

Aprilie 2 14:08 2021 by observatorulbuzoian

O tânără de 27 de ani din județul Prahova este cercetată de polițiști după ce a înșelat înșelat 20 de persoane cu sume ce ajung la 50.000 de lei. Prezicătoarea Ana Maria își racola clienții pe Facebook și le promitea că le poate rezolva probleme de orice natură. Cel puțin 20 de persoane cu vârste între 25 și 50 de ani au picat în plasa femeii care le-a promis rezolvarea unor probleme de sănătate sau sentimentale și i-ar fi virat sumele de bani solicitate. Victimele sunt din Buzău dar și din alte județe și chiar din străinătate.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din ambele județe, au pus joi în executare două mandate de percheziție domiciliară în Prahova și Iași, la imobile utilizate de o tânără bănuită de înșelăciune, scrie observatorulbuzoian.ro.

Deși dovezile obținute de anchetatori sunt destul de solide tânăra de 27 de ani nu a putu fi reținută ea fiind însărcinată și putând naște dintr-o clipă în alta. Prezicătoarea Ana Maria este concubina unui cunoscut interlop ieșean, Cosmos Tănase  care a făcut bani în anii 90 din trimițând la cercit mai mulți oameni pe care i-ar fi mutilat pentru a atrage și mai mult mila oamenilor de bună credință.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%