Președintele PNL, Florin Câțu desprea venirea în PNL a fostului deputat Adrian Mocanu:„Nu discut scenarii, niciodată nu am discutat. Vom vedea!”

Martie 15 21:45 2022 by observatorulbuzoian

Președintele PNL Florin Cîțu a venit marți la Buzău pentru a discuta cu membrii organizației despre zvonurile privind înlocuirea actualei echipe aflate la conducerea partidului în perspectiva fuziunii cu PMP caz în care fostul deputat Adrian Mocanu și-ar dori să vină în fruntea organizației PNL Buzău, scrie observatorulbuzoian.ro.

Președintele Florin Cîțu nu a declarat nimic concret în ceea ce privește absorbția PMP și implicit venirea lui Adrian Mocanu în partid dar a admis că partidul pe care îl conduce și-ar dori să atragă toate forțele de dreapta în interiorul său

„Nu au existat discuții. Au fost discuții inițiale dar PMP a intrat într-un congres și nu este nimic concret. Este adevărat că  PNL vrea sa aducă toata dreapta în PNL. Vom vedea dacă se va materializa ceva pentru că sunt discuții și probleme neterminate. Îl știu pe Gabriel Avrămescu de când era la Finațe, apoi a fost prefect și în echipa care m-a susținut dacă ar fi fost disensiuni  între mine și el nu aș fi fost astăzi aici”, a declarat Florin Cîțu.

În urma insistențelor Cîțu a admis că membrii de partid adunați la Sala Mare a Consiliului Județean i-au spus că susțin echipa de conducere aleasă anul trecut dar a declarat că nu dorește să discute pe baza unor ipoteze.

„Membri de partid de la Buzău și-au exprimat susținerea față de președintele ales ceea ce este foarte bine pentru că am nevoie de o...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%