Politician buzoian, mesaj obscen și instigator la ură: „M... LA BOZGORI!”

Decembrie 2 15:46 2017 by reporterbuzoian

Vineri, câțiva tineri au sărbătorit Ziua Națională acasă la președintele organizației de tineret a PNL Buzău, Liviu Barbu. Copleșiți peste măsură de sentimentul național, băieții au postat pe Facebook o fotografie însoțită de un mesaj obscen și instigator la ură: „M..e la bozgori!”. Ulterior, mesajul a fost șters, iar șeful TNL Buzău a precizat că se delimitează de gestul prietenilor săi.

Mesajul xenofob a fost postat pe pagina de socializare chiar de Ziua Națională. După ce au participat la manifestațiile militare de 1 Decembrie, tânărul consilier municipal Liviu Barbu și apropiații săi au mers la locuința acestuia pentru a sărbători cei 99 de ani de la Marea Unire.

La un moment dat, unul dintre tineri a decis să posteze pe Facebook o fotografie de grup, însă nu și-a ales chiar cele mai potrivite cuvinte pentru descriere. De fapt, mesajul este unul obscen și instigator la ură împotriva ungurilor, dat fiind că termenul „bozgor” este cunoscut pentru conotația ofensatoare la adresa cetățenilor maghiari.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%