Poliția îl caută pe proprietarul unui Dokker alb. Indiciu important, s-a luat urma acestuia

Aprilie 2 20:28 2018 by buzoieniiro

A provocat la Vadu Pașii un accident ce putea avea consecințe grave și apoi a fugit!Gestul reprobabil îi aparține unui șofer care a pătruns pe drumul principal (DJ203 K) fără a opri la stop și fără a se asigura.Pentru a evita impactul, șoferița autoturismului care circula pe drumul cu prioritate, a frânat și s-a răsturnat apoi pe carosabil.

În mașină se mai aflau fiica ei de 10 ani și o rudă. Șoferul vinovat a fugit, fără a se interesa de soarta celor din autoturismul răsturnat. Femeia de la volan, din Scurtești și însărcinată în 4 luni, a trebui să se descurce singură să iasă din mașină, după care a sunat la 112.

Șoferița n-a reținut numărul mașinii, dar polițiștii au fost isteți.  Au sesizat că o cameră de supraveghere bătea înspre acea zonă. În acest fel, s-a putut identifica, marca mașinii, o Dacia Dokker de culoare albă, ba chiar și mare parte din numărul de înmatriculare: BZ – 44 – XZ?. Doar ultima literă nu a fost lizibilă, însă datele sunt suficiente pentru ca polițiștii să-l identifice în baza de date pe proprietar.

Din fericire, nici fetița, nici ruda și mai ales nici șoferița însărcinată n-au suferit decât răni superficiale.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%