PNL Buzău se laudă cu rezultate "încurajatoare" dar promite că va fi pe primul loc în preferințele buzoienilor peste 4 ani

Decembrie 7 07:26 2020 by observatorulbuzoian

Liberalii buzoieni se laudă cu posibile rezultate încurajatoare la acest tur de scrutin al alegerilor parlamentare însă este convins că spiritul liberal al buzoienilor nu a dispărut.

„PSD și-a mai revendicat și altă dată victoria și când au venit rezultatele au rămas în istoria politică a țării. Deocamdată noi așteptăm rezultatele finale, nu ne aruncăm în speculații, în schimb, din ceea ce am constatat, în Buzău este posibil să avem niște rezultate încurajatoare, încurajatoare pentru noi ca echipă liberală, încurajatoare pentru mesajul pe care l-a transmis în aceste zile. Ne-am dat seama în aceste zile că spiritul liberal, că spiritul de dreapta încă nu a amuțit deloc în Buzău, și ne bucură acest fapt. În schimb, s-a încheiat o campanie atipică, o campanie în care am fost, cel puțin eu, unul dintre cei mai atacați candidați; tocmai acest mod de a face politică am încercat să îl eliminăm din societatea buzoiană și sper să fi reușit, pentru că acest mod de a face politică a ținut în loc ani de zile societatea în ansamblu”, a spus Vlad Pufu candidatul de pe locul unu la Senat.

De cealaltă parte președintele interimar al PNL, câștigător , cel mai probabil, al unui mandate de deputat , promite însă că peste 4 ani partidul a cărei conducere a preluat-o va deveni primul în preferințele electoratului buzoian.

„Eu vreau să încep prin a mulțumi tuturor buzoienilor... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%