Piedică în calea cumpărătorilor, comercianți îngrijorați de scăderea vânzărilor

Aprilie 14 17:00 2018 by buzoieniiro

Astăzi, după prânz, reporterul buzoienii.ro a mers să vizualizeze modificările trecerilor de pietoni din zona Aurora Mall – Carrefour.

În timp ce fotografia zebra suprimată dintre Aurora Mall și Penny XXL a fost abordat mai întâi de un domn, iar apoi de o doamnă cu un copil de mână, cu aceeași întrebare:

„Nu vă supărați, dar noi acum pe unde mai traversăm ?”.

Celor doi, reporterul le-a putut arăta cu degetul noua trecere (provizorie) înființată 80 de metri mai înspre podul de la Mărăcineni. Mai exact între firma SIRA și Complexul Mara.

Unor bătrânei de pe partea cealaltă (Penny XXL și Galleria Mall) n-a mai avut însă cine le arăta. Aceștia au privit descumpăniți către gardurile înființate în dreptul trecerii, după care au luat-o înapoi.

Probabil că ar fi bine să se înființeze în zonă și câte un indicator, pe fiecare parte, care să indice printr-o săgeată poziția noii treceri de pietoni.

Comercianți îngrijorați. Vânzări mai mici

Cert e că în perioada următoare comercianții – de o parte și de alta – vor avea încasări mai mici întrucât unii dintre clienți nu vor mai face efortul de a trece dincolo.

Cine s-ar fi gândit că închiderea podului de la Mărăcineni va avea repercusiuni în vânzarea de blugi, de pildă ?

Deja unii dintre cometcianți, de o parte și de alta, l-au întrebat pe reporter în ultimele 48 de ore cum de se ajuns la suprimarea totală a zebrei.

Pentru cei care nu știu încă, motivul e legat de încercarea fluidizării traficului în zonă pe durata închiderii podului de la Mărăcineni.

Adevărat este că uneori sensul giratoriu de la Carrefour se bloca tocmai din cauză că între rond și trecerea de pietoni se forma o coloană neîntreruptă de mașini.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%