Peste o mie de buzoieni legitimați! Razii împotriva răspândirii Covid

August 10 15:17 2020 by jurnaluldebuzau.ro

În weekend, aproape 400 de forțe de ordine au acționat în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În cadrul activităților au fost legitimate peste o mie de persoane și peste 230 de agenți economici au fost verificați. 112 sancțiuni au fost aplicate, în valoare de aproape 19.000 de lei. , scrie jurnaluldebuzau.ro.

„În ultimele 72 de ore, echipe mixte formate din politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului şi Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au acționat în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Timp de trei zile, peste 400 de forțe au fost angrenate în diverse acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Astfel, au fost verificaţi peste 230 de agenţi economici și au fost legitimate peste 1000 de persoane. Echipele mixte de control au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară, context în care 64 dintre persoane au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate în total 112 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 19.000 de lei.

Aceste acțiuni preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, cărora le recomandăm să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, în scopul prevenirii infectării și răspândirii SARS-Cov2.” , informrează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%