Performanţă istorică pentru fotbaliştii de la Metalul Buzău

Septembrie 26 06:04 2019 by adevarul.ro

Metalul Buzău a ajuns, pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Marţi, formaţia buzoiană a câştigat cu 1-0 în faţa echipei de ligă secundă Csikszereda Miercurea Ciuc.

În optimile de finală ale competiţiei, elevii lui Vali Stan vor întâlni, cel mai probabil, o formaţie de primă ligă.Fotbaliştii buzoieni de la Metalul au învins marţi, pe stadionul „Cornel Negoescu”, formaţia Csikszereda Miercurea Ciuc, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Metalul a câştigat în faţa divizionarei secunde cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat în primul minut de prelungire din repriza întâi, prin Andrei Grăjdan, care a înscris cu o lovitură de cap după o centrare din corner.Prin această victorie, elevii lui Valentin Stan au reuşit o performanţă istorică şi s-au calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, fază în care, mai mult ca sigur, va întâlni o formaţie primă ligă.Echipele calificate în faza următoare a Cupei României, 16 la număr, vor juca în perioada 29 – 31 octombrie 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Sursa: adevarul.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%