Patronii de localuri din Buzău, gata să primească din nou clienți, după expirarea scenariului roșu

Decembrie 29 10:26 2020 by stiridebuzau.ro

Restaurantele, barurile şi cafenelele din municipiul Buzău vor putea primi clienți și în interior, începând din 30 decembrie, ca urmare a scăderii ratei de infectare.

Finalul de an aduce o veste neașteptată pentru locuitorii municipiului Buzău.

După 55 de zile în care orașul s-a aflat în scenariul roșu, iar cetățenii au fost nevoiți să respecte o listă lungă de restricții, Buzăul înregistrează mai puțin de trei îmbolnăviri la mia de locuitori, scrie stiridebuzau.ro.

Cu alte cuvinte, municipiul întrunește toate condițiile de a ieși din scenariul roșu, fapt ce permite ca, în ultimele zile din an, restaurantele și cafenele să-și poată relua activitatea.

Autoritățile de sănătate publică au decis aplicarea scenariului roșu pentru municipiul Buzău, începând cu 6 noiembrie 2020.

De atunci, regulile împotriva răspândirii noului coronavirus au fost mult mai dure, iar printre cei mai afectați au fost patronii restaurantelor și cafenelelor.

Totul însă s-ar putea schimba începând cu 30 decembrie, când autoritățile de sănătate publică vor analiza situația epidemiologică din ultimele 14 zile.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%