Pasagerii care au călătorit pe 29 februarie cu microbuzul pe ruta Bucureşti-Urziceni-Buzău-Brăila-Galaţi, rugaţi să se izoleze la domiciliu

Martie 8 09:37 2020 by buzau.net

Persoanele care în data de 29 februarie au circulat spre Galaţi folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord), la ora 12.15, sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile. Cu acelaşi vehicul a circulat şi bărbatul identificat ca fiind al 13-lea caz de coronavirus din România. Microbuzul a circulat pe ruta Bucureşti-Urziceni-Buzău-Brăila-Galaţi, scrie adevarul.ro

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a aterizat pe aeroportul Otopeni şi a urcat într-un microbuz, circulând pe ruta Bucureşti – Urziceni – Buzău – Brăila – Galaţi. Autorităţile îi caută pe toţi cei cu care gălăţeanul a intrat în contact în timpul călătoriei, după ce rezultatele analizelor au confirmat că este infectat cu noul coronavirus.

”Sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galaţi), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galaţi, folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord). Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul şi IDM Basarab”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.
 
Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, şi a circulat pe ruta Bucureşti – Urziceni – Buzău – Brăila – Galaţi Cursa a fost folosită de aproximativ 17 pasageri.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%