Parcul pentru copii este gata | Drumul spre normalitate, continuă!

Septembrie 15 14:04 2022 by buzau.net

Deși suntem în anul 2022 încă sunt parcuri și  locuri de joacă ce provin din perioada comunistă sau spații de joacă dezafectate ce pun în pericol sănătatea și siguranță copiilor noștri.

La 24KM de Buzău, pe drumul european 85 spre București , în localitatea Limpeziș am observați schimbări majore în ultima perioadă. De la scoală veche, dispensar, bază sportivă, farmacie, cămin cultural sau iluminat stradal, toate au fost modernizate rând pe râd. Pe zi ce trece observăm schimbări care nu fac altceva decât să dea speranță tinerilor că se poate duce o viață normală și la  sat dar nu în ultimul rând să redea bucuria celor 120 de copii din localitate.

Primarul Romică Moise este primarul care preluat comuna în condiții improprii de locuit. Copii ce învățau în caminul cultural unde pereții erau formați din draperii, fară toaletă și apă potabilă. Acesta a  preferat să anuleze ziua comunei considerând-o doar o risipă de  bani și a invest în comuna pe care o păstorește. Copiii din satul Limpeziș pot folosi  începând de sâmbăta un parc ce se întinde pe o suprafață de 1700 metri pătrați cu un  loc de joacă modern, iluminat cu led si supravegheat video, chiar în curtea  dispensarului din localitate. 

Avem bucuria de a vă anunța finalizarea lucrărilor de la spațiul de joacă din satul Limpeziș și totodată deschiderea spațiului de joacă începând cu data de 17.09.2022 (sâmbătă). Ne cerem iertare pentru tot disconfortul creat pe perioada lucrărilor, a declarat primarul comunei Romica Moise

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%