Până la urmă, această trecere de pietoni va dispărea. Nu se va mai pune nici semafor cu buton

Aprilie 12 17:37 2018 by buzoieniiro

A existat în ultimele ore un mic diferend  între Prefectură și Primăria Buzău din cauza trecerii de pietoni dintre Aurora Mall (Carrefour) și Penny XXL – Galleria Mall.

Prefectura a solicitat desființarea totală, Primăria a propus ieri o soluție de mijloc și anume înființarea unui semafor cu buton.

Varianta de compromis nu a fost însă acceptată de Prefectură, astfel că în această noapte se va proceda la suprimarea zebrei.

„Noi, de la Primărie, am propus semaforul cu buton, gândindu-ne că altfel vor fi pietoni care o vor lua printre mașini. În varianta în care se desființează complet trecerea de pietoni vom monta garduri pe scuar ca să fim siguri că nu va mai trece nimeni”, a explicat Ionuț Apostu.

Tot în această noapte, se vor muta mai departe de rond și alte două treceri de pietoni. Cea din capătul străzii Frăsinet (înspre sensul giratoriu) și cea dinspre autogară.

Aceste modificări sunt impuse de problemele generate de închiderea pentru 120 de zile a podului vechi de la Mărăcineni (sens Rm. Sărat către Buzău) pentru reparații capitale.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%