Păduraru Marian de la AS Unirea Stâlpu suspendat 1 an | STOP violenței în sportul buzoian

Noiembrie 17 19:59 2022 by Sportul Buzoian

Așa cum a anunțat încă de la câștigarea mandatului, președintele AJF Buzău Adrian Petre face ordine în fotbalul județean. Toleranță ZERO pentru huliganii din teren și tribune.

Comisia de disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Buzău a suspendat pentru o perioadă de 1 an jucătorul echipei AS Unirea Stâlpu.

Jucătorul echipei AS Unirea Stilpu, Paduraru Marian, a lovit cu pumnul în zona tamplei arbitrul. Pe langa suspendare, jucatorul a fost sanctionat si cu suma de 2000 lei. Incidentul violent a avut loc în partida FC Petrolul Berca - AS Unirea Stilpu, partida întreruptă de arbitru în min. 28. Comisia de disciplină a decis pierderea jocului prin forfait de către AS Unirea Stilpu.

Un alt eveniment neplăcut a avut loc în min. 20 la partida AS Recolta Sălcioara - AS Viitorul Valea Râmnicului, partidă unde arbitrul jocului l-a eliminat pe delegatul echipei Barangă Iulian (AS Viitorul Valea Râmnicului) pentru folosirea unor cuvinte injurioase la adresa sa. Comisia de disciplina la suspendat pentru doua luni și sanctionat cu suma de 800 lei.

Partida dintre  AS Energia Clondiru - AS Progresul PMB Movila Banului i-a adus lui Zaman Lucian (AS Energia Clondiru) o suspendare de 10 etape si o sanctiune de 600 lei pentru comportare violenta. Tot la aceasta partida delegatul echipei din AS Energia Clondiru, Butoi Gigel a patruns pe terenul de joc protestand si adresand cuvinte injurioase arbitrului, pentru aceasta fapta delegatul s-a ales cu o suspendare de 4 luni si amenda 800 lei.

Aceste tipuri de comportamente nu fac cinste nici echipelor din Stâlpu, Valea Ramnicului sau Clondiru și nici fotbalului județean.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%