O nouă stațiune balneoclimaterică, în apropierea Buzăului. Turiștii vor avea și un parc de aventură, roller coaster și tiroliene

August 16 08:14 2022 by sansanews.ro

Tratamente cu ape minerale și aventură parc în același loc. Asta și-au propus autoritățile comunei Vizantea Livezi pe care vor să o transforme în prima stațiunea balneoclimaterică din județul Vrancea. De altfel, proiectul este deja demarat iar primarul comunei spune că, în total, în următorii doi ani, vor fi făcute investiții de 12 milioane de euro, scrie sansanews.ro.

Cu alte cuvinte, în maxim doi, termenul anunțat de primarul Dragoș Ciubotaru, într-o intervenție la Focus TV, buzoienii vor avea la o distanță pe care o pot parcurge în aproape două ore un tărâm de vis și mai ales la prețuri mult mai mici decât cele practicate în prezent de alte zone cu același specific din țară.

Promisiunile îi aparțin tot primarului Dragoș Ciubotaru care a explicat la Focus News că zona dispune de izvoare cu ape minerale cu proprietăți curative cunoscute de 130 de ani și care au deja certificarea Ministerului Sănătății. Plecând de la această comoară a comunei, edilul a realizat un proiect ce prevede construirea unei baze de tratament moderne pentru care a accesat fonduri de la Compania Națională de Investiții. Doar acest proiect are o valoare de 8 milioane de euro.

„Este vorba despre o investiție care pune în valoare izvoarele minerale sulfuroase și sărate pe care le avem la Vizantea-Livezi, o investiție care era atât de necesară atât pentru sănătatea oamenilor cât și pentru dezvoltarea turistică a zonei. La noi e o zonă foarte frumoasă, din păcate...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%