Nu vei mai recunoaște Sala Sporturilor

Decembrie 14 16:49 2017 by reporterbuzoian
Turneul „Best of Vienna” ajunge pentru prima oară la Buzău.

Îndrăgita orchestră Johann Strauss Ensemble ajunge anul acesta și în Buzău. Pe 19 decembrie, de la ora 19, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din oraș, vor răsuna cele mai frumoase ritmuri ale Crăciunului autentic vienez. Concertul are loc la inițiativa Primariei Municipiului Buzău.

Sala Sporturilor va fi de nerecunoscut, pregatită de un eveniment remarcabil. Spectatorii vor avea parte de o primire deosebită și de un spectacol de neuitat. Iubitorii de muzică clasică vor poposi timp de două ore în atmosfera sclipitoare a balului vienez specific finalului de an, bucurându-se de valsuri, marşuri şi polci, scrise de compozitorii dinastiei Strauss și contemporanii acesteia.

Istoria orchestrei Johann Strauss Ensemble începe în anul 1985, când a fost  fondată de către membri ai Bruckner Orchester din Linz. Grupul lucrează de atunci fără întrerupere la perfecționarea sunetului și stilului. Orchestra îi datorează o mare parte din evoluția profesională violonistului și dirijorului Russell McGregor, care s-a alăturat ansamblului în anul 2004.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%