Meciul marilor orgolii a fost câștigat de FC Buzău

August 25 07:01 2021 by observatorulbuzoian

Cu ce gânduri o fi plecat de-acasă Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean? Metalul e copilul său de suflet, iar pe nou-înființata trupă a Buzăului din Liga II i-a înfiat doar de vreo câteva luni. Și cred că mai mult de silă, decât de milă… Oricum, omul a fost curajos când a ales să vadă meciul de la tribuna oficială, într-un soare scos parcă din romanele SF ale lui Asimov.

Doar vreo 300 de oameni au avut curiozitatea să vadă jocul dintre cele două divizionare ale județului, deși cred că și restricțiile impuse de autoritățile sanitare i-au împiedicat pe alții să se apropie de „Metalul”. O mână de băieți din galeria FC-ului, îmbrăcați în negru ca și modelele lor din Capitală, au strigat lozinci de dincolo de gard. Se așteptau ca stewarzii să închidă ochii și să nu mai insiste cu adeverințe de vaccinare ori teste negative, dar socoteala lor nu s-a potrivit de data aceasta.

Golul lui Cristian Ciobanu din debutul jocului n-a schimbat mult din planul de joc gândit de Vali Stan, deși ratarea imensă a lui Atomei putea fi răzbunată de oaspeții aflați în două rânduri singuri cu portarul Șerban și blocați excelent de acesta.

De la câțiva metri de poarta trupei lui Pustai, două dintre legendele Metalului depănau amintiri. Gh. Guiu și Vali Iancu aveau oricum mai multe de povestit decât păreau s-o facă cei 22 de protagoniști din teren.

Finalul primei jumătăți a adus și golul de 2-0 pentru vizitatori marcat de Ciprian Petre... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%