Marcel Ciolacu, preşedintele Comisiei speciale de Cod administrativ: ,,Un cod european care să stimuleze modernizarea ţării“ • Opinia Buzău

Aprilie 25 21:05 2018 by opiniabuzau

• Specialiştii atrag atenţia că proiectul este ca ouăle Kinder: cu surprize

Deputatul social-democrat de Buzău Marcel Ciolacu, fost vicepremier în guvernul condus de Mihai Tudose, a fost ales preşe­dinte al Comisiei speciale pentru elaborarea Codului administrativ, în prima şedinţă a acestei comisii. Vicepreşedinte al comisiei este deputatul liberal Victor Paul Dobre, iar secretar ar urma să fie senatorul liberal-democrat Ionuţ Sibinescu. Senatorul Uniunii Salvaţi România Florina Presadă a protestat în şedinţă faţă de deciza plenului reunit, ca Alianţa Libe­ralilor şi Democraţilor să primească o poziţie de secretar, deşi USR este partid cu pondere mai mare.

Comisia specială ar urma să preia proiectul de Cod administrativ iniţiat de Partidul Social Democrat, care se află în procedură legislativă normală în Senat, la Comisia de administraţie. Vicepremierul Paul Stănescu, ­ministru al Dezvoltării, a declarat, săptămâna trecută, că în noul Cod administrativ se va prevedea că prefectul şi subprefectul vor fi asimilaţi cu secretarii de stat.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%