Mai multă Voință, mai multă determinare. Lanurile câștigă finala Cupei României, faza județeană

Iunie 16 06:11 2022 by Sportul Buzoian

Voința Lanurile va păstra, cel puțin un sezon, trofeul Cupei României faza pe județ, grație victoriei din ultimul act al competiției, împotriva celor de la Team Săgeata. Băieții lui Tase Lăptoiu s-au impus cu 2 la 1, într-un meci care a avut de toate, de la goluri spectaculoase până  la cartonașe roșii, scrie campusbuzau.ro.

Pentru Voința Lanurile și Team Săgeata, finala disputată pe cocheta arenă din Gherăseni constituia ultima ocazie pentru primenirea vitrinei cu trofee, întrucât ambele fuseseră devansate în play-off-ul ligii a IV-a de către Limpeziș. Combatantele au trecut imediat peste perioada de tatonare, tabela fiind deblocată încă din minutul 3, la capătul unei acțiuni de atac încheiată cu un șut-centrare a lui Cezar Chiriță, execuție care l-a surprins pe Ștefan Leu. Experimentatul goalkeeper a apreciat greșit traiectoria balonului, trezindu-se, la propriu, cu mingea în poartă.

Forcingul celor din Săgeata s-a lăsat așteptat, cu toate că erau obligați de rezultat să atace. Cu Bobe într-o zi nefastă, acțiunile de atac purtate de elevii lui Romeo Stan au fost destul de previzibile și ușor de contracarat. Mai mult, cei care au înscris au fost tot cei de la Lanurile, prin căpitanul Daniel Ignat. “Bully”, așa cum este poreclit, a trimis un trasor de la 25 de metri, aproape de vinclul porții lui Ștefan Leu. Până la pauză, oaspeții de conjunctură au reușit să-și conserve avantajul. și cu...

Citește articolul integral pe campusbuzau.ro.

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%