LIGA3: Remiză în prima partidă de pregătire disputată la Călărași pentru ACS Voința Limpeziș (FOTO)

Februarie 4 22:50 2023 by Sportul Buzoian

Echipa antrenată de Marian Teodorescu și Younes Hamza a terminat la egalitate cu Recolta Gheorghe Doja în prima partidă de pregătire, disputată sâmbătă (nr. 4 februarie) pe stadionul Modelu din judetul Călărași. După o deschidere de scor prin tunisianul Younes Hamza, Voința face pasul în spate iar Răduca Adrian reușește dubla și duce tabela la 2-1, scor care este afișat până la pauză.

În repriza a doua, juniorul Mihai Fabio reușeste să aducă egalitatea pe tabelă după o acțiune de generic, astfel la finalul celor 90 de minute tabela arătând 2-2.

Jocul a fost unul cu emoții atât pentru conducere cât și pentru jucători, ținând cont că peste 80% din lot a fost schimbat, cu o repriză a doua plină de înlocuiri, dar cu rezultat și un joc bun.

Echipa pregătită de Marian Teodorescu și Younes Hamza poate lua această partidă că un punct de plecare pozitiv pentru meciurile următoare. Acest joc a fost primul test important pentru echipă și arată promisiunea pentru sezonul viitor, partidă în care au mai fost mai mulți jucători aflați în probe.

ACS Voința Limpeziș: Marin Robert - Filip Ionut, Crăciun Ștefan, Ursu Stefan , Bratu Dragoș,  Baciu Andrei, Lemnaru Alexandru, Mihai Fabio, Pucheanu Alin, Younes Hamza, Chalbi Wala. Au mai jucat: Vladu Sorin, Lazăr Cosmin, Gana George, Fotea Silviu.

Recolta Gheorghe Doja: Răducanu Eduard - Comșa Andrei, Lungu Geordano, Chebac Alexandu, Andrei Radu - Alexe Ionut, Barabaș Andrei, Țicu David, Răduca Adrian, Drăgan Ionuț - Năstase Mihăiță. Au mai jucat: Ene Ionuț, Anton Costin, Popescu Vlăduț, Oprea Relu, Toma Valentin, Petre Mihail, Stere Geani și Pană Ianis.

Arbitrii: Marian Drăgoi - Ștefan Negrea și Lucian Mihăilescu (Slobozia).




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%