Liceul Tehnologic din Berca, sponsorizare de peste 40.000 de lei din partea OMV Petrom

Iulie 10 14:02 2021 by observatorulbuzoian

Laboratorul de practică al Liceului Tehnologic „Sf. Mucenic Sava” din Berca va fi dotat cu tehnologie de ultimă generație grație unei sponsorizări venite din partea OMV PETROM, societate implicată de-a lungul timpului în mai multe astfel de  acțiuni.

„În luna martie 2021 am depus un proiect  educativ  de sponsorizare la OMV PETROM iar în luna iulie 2021 am semnat contractul de sponsorizare în valoare de 42.500 lei. Acest proiect constă în dotarea laboratorului de practică al Liceului Tehnologic ”Sf. Mucenic Sava” Berca, cu o imprimantă 3D, consumabile necesare imprimantei 3D, un kit tablă inteligentă și asigurarea instruirii a 2 profesori pentru utilizarea imprimantei 3D. În anul școlar 2021-2022 vom avem 3 clase de învățământ profesional profil mecanic-auto”, a declarat directorul instituției de învățământ Mădălina Neagu, scrie observatorulbuzoian.ro.

De asemenea, liceul din Berca, a mai obținut în acest an o sponsorizare constând în rechizite școlare.

„În luna mai 2021 școala noastră a primit o sponsorizare prin acțiunea ”Sfertul de lectură” , constând în rechizite școlare în valoare de 1000 lei.  Aceste rechizite au fost repartizate în special către clasele de învățământ profesional si liceal, pentru a le oferi un sprijin celor cu venituri modeste și a preveni pe cât posibil abandonul școlar”, a mai declarat profesorul Mădălina Neagu.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%