Liberalii din municipiu cer Prefecturii să constate ilegalitatea hotărârii CLM prin care au fost majorate impozitele buzoienilor

Februarie 10 15:54 2021 by observatorulbuzoian

Liberalii buzoieni solicită Prefecturii să anuleze hotărârea de consiliu local prin care au fost majorate impozitele pe care buzoienii trebuie să le plătească pentru clădiri și terenuri pe motiv că ar fi ilegală. Senatorul Vlad Pufu a explicat, miercuri, într-o conferință de presă că proiectul aprobat în luna decembrie de CLM nu ar fi beneficiat de o dezbatere publică reală și că ar fi ilegal tocmai pentru că buzoienilor nu li s-ar fi prezentat în mod transparent sumele cu care urmau să le fi majorate impozitele și aceștia s-au trezit în fața faptului împlinit.

„La sfârșitul lunii decembrie cu acea hotărâre prin care se majorează impozitele pentru persoanele fizice începând cu anul 2000 21 fiecare dintre dumneavoastră buzoienii în general constată în aceste zile cam ce înseamnă această hotărâre. Cât de mult s au schimbat cotele de impozitare și cum și cum copleșesc ele bugetul familial în fiecare lună de acum încolo. Eu o să vă prezint cum, din punctul meu de vedere, cât de viciată și nelegală a fost această hotărâre. Domnul primar Toma a și spus că a pus-o în dezbatere dar  a pus-o în dezbatere așa cum dânsul. Adică dumnealui înțelege dezbaterea doar că ne informează despre ceea ce a făcut sau ce urmează să facă fără să existe în niciun caz o discuție din care să reiasă un mănunchi de idei pe care să le pună ulterior în practică”, a spus senatorul... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%