Instituția Prefectului Județul Buzău - INFORMAȚII NOI DESPRE SITUAȚIA COVID-19 LA BUZĂU

Martie 28 15:06 2020 by buzaumedia.ro

La data de 28 martie, în județul Buzău 4294 de persoane sunt în izolare la domiciliu. Alte 105 de persoane se află în carantină instituționalizată.

De asemenea, în județul Buzău, au ajuns pe data de 27 martie, de la Inspectoratul General de Situații de Urgență, 1380 de combinezoane de protecție și 45 de litri de dezinfectant de suprafețe și instrumentar medical, care au fost distribuite către unitățile sanitare din județ. Echipamentele medicale au fost distribuite atât personalului medical, cât și celui non-medical, care asigură asistența medicală de specialitate, primul ajutor și transportul în faza prespitalicească. Echipamentele au fost aduse cu o aeronavă NATO din Coreea de Sud, fiind achiziționate de statul român, prin Oficiul Național de Achiziții Cnetralizate și IGSU.

***Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.


Sursa: buzaumedia.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%