In 2014 nu stia localitatile aflate sub troiene / Prefectul demis de Dragnea printre nameti, responsabil cu deszapezirea drumurilor judetene

Octombrie 11 00:00 2017 by opiniabuzau

Ne amintim foarte bine iarna lui 2014 când mai multe localităţi au fost izolate de restul judeţului după ce drumurile către ele au stat blocate zile în şir de zăpada căzută din abundenţă.

Ne amintim foarte bine şi incompetenţa responsabililor din comandamentul pentru situaţii de urgenţă care a făcut ca sute de oameni - bătrani, bolnavi şi fără niciun sprijin-, să rămână îngropaţi în nămeţii care au pus stăpânire pe întreg judeţul. La fel de bine ne amin­tim că, după ce l-a luat pe „nu ştiu“ în braţe şi nu a putut enumera cele cinci localităţi izolate, prefectul de atunci, Gabriel Baltă, fost director în Primăria Buzău şi protejat al primarului Constantin Boşco­deală, a fost demis după o vizită în judeţ a vicepremierului Liviu Dragnea. Alţii, ori au considerat că Baltă nu a călcat atât de tare pe „bec“ ori au uitat isprava şi l-au recuperat din Primăria Buzău, după ce Boşcodeală a părăsit Palatul Comunal, dându-i o şansă să se reabiliteze. Cert este că trebuia să i se dea o funcţie. Astfel că, în iarna care vine, Gabriel Baltă va răspunde de deszăpezirea drumurilor judeţene.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%