Imagini revoltatoare la marginea Buzaului sub nasul autoritatilor! Porci de Craciun ingrasati la urgenta cu resturi de animale (VIDEO)

Octombrie 10 00:00 2017 by opiniabuzau

Imagini revoltătoare la marginea Buzăului. Pe un teren din zona Staţiei de Epurare – Pod Vadu Paşii – fosta balastieră, o parte concesionat de la Primăria Buzău, o parte ocupat abuziv, un cetăţean creşte po­rci printre gunoaie şi îi hrăneşte cu resturi de animale sacrificate. Omului nu i se pare ni­mic anormal, nici când i se spune că ocupă spaţiul ilegal şi nici când i se atrage atenţia că este o problema de sănătate publică să dea de mâncare porcilor intestine de la alte animale.

Reprezentanţii Direcţiei de Poliţie Locală Buzău au des­cins la ferma improvizată împreună cu reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Servi­ciul Comisariatului Judeţean Buzău, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţă ­Ali­mentelor Buzău şi Direcţia de Sănătate Publică Buzău, unde buzoianul a împrejmuit cu gard de plasa sudată şi a construit mai multe anexe pe domeniul public al municipiului Buzău, unde creştea oi, vaci şi porci.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%