Ilie Stan, după egalul Gloriei la Mioveni: "Am luat un punct muncit. Cu puţin noroc, puteam câştiga"

Martie 9 15:18 2020 by scm-gloriabuzau.ro

          SCM Gloria Buzău a recuperat punctul pierdut etapa trecută cu „U” Cluj, după ce, vineri, a terminat la egalitate şi jocul cu CS Mioveni, scor 0-0, desfăşurat în deplasare, în deschiderea etapei a 24-a a ligii secunde la fotbal.

După o primă repriză modestă, a urmat o a doua, mult mai antrenantă, dovadă şi ocaziile de gol înregistrate, cele mai importante în contul jucătorilor noştri.

Prima a aparţinut gazdelor, însă Stoian a respins de lângă bară şutul puternic al lui Balint (min. 49). Replica formaţiei noastre nu a întârziat să apară, V. Munteanu (56, 69), Tucaliuc (60) şi  Balgiu (63 – bară), fiind cei care puteau aduce toate punctele la Buzău, însă din păcate meciul s-a terminat aşa cum a început.

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Gîţ, M. Ioniţă, Perju (C. Toma 51′), Nedelea – Balgiu, Tucaliuc (Stăiculescu 89′), Iul. Roşu – Huiban, C-tin. Stoica (Bg. Gavrilă 74′), V. Munteanu (cpt.). Rezerve neutilizate: R. Şerban – C. Tudose, Ignat, Catană. Antrenor: Ilie Stan

          “Am luat un punct muncit. Am fost nemulţumit total de prima repriză, exact cum la jocul trecut, cu ”U” Cluj, am fost după a doua repriză, când am primit două goluri şi am fost egalaţi. Astăzi, în prima parte nu am reuşit să punem presiune pe adversar, nu am avut ocazii de gol. În schimb, după discuţia pe care am avut-o la pauză cu jucătorii, le-am dat mai multă încredere şi au ieşit la joc şi au avut şi ocazii. Cu puţin noroc, puteam câştiga. Asta este. Am jucat contra unei echipe foarte bune, cu jucători cu experienţă, echipă aflată pe locul 2 în liga noastră. Acum, nu rămâne decât să ne pregătim mai bine, avem jocul de sâmbăta viitoare cu Pandurii, să câştigăm cele trei puncte şi după aia să vedem ce o să urmeze.

Nu avem drept de promovare, dar încercăm să facem o echipă puternică pentru anul viitor şi, în momentul în care o să avem drept, probabil că şi motivaţia jucătorilor va fi mai accentuată. Important pentru noi este că nu am pierdut astăzi, că avem linişte şi că adunăm puncte. Pentru noi este foarte important să nu pierdem, să creştem şi, dacă vom lua dreptul de promovare, să fim mult mai puternici la anul şi să reuşim să ajungem în Liga 1, ceea ce aşteptăm de foarte mulţi ani”, a spus, la microfonul DigiSport, Ilie Stan, la finalul partidei de la Mioveni.

În urma acestui rezultat, SCM Gloria Buzău a ajuns la 33 de puncte şi a urcat, pe locul 8 în Liga 2. În etapa a 25-a, elevii lui Ilie Stan vor întâlni pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, Pandurii Târgu Jiu.

Credit foto: Mihai Nițoiu


Sursa: scm-gloriabuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%