Happy Kids au câştigat 22 de trofee şi 27 de locuri întâi la Festivalul național Acorduri muzicale din Țara Lilliput

Noiembrie 20 12:47 2017 by buzau.net

In acest weekend a avut loc o editie de exceptie a Festivalului Acorduri muzicale din tara Lilliput. Cea de-a VI-a editie a fost un real succes atat pentru organizatori, concurenti dar si pentru cadrele didactice ori parintii care au insotit copiii.

"..vă mulțumim pentru tot! Zilele petrecute alături de copii și de voi toți sunt minunate, cu multă energie pozitivă, cu veselie, cântece și bună dispoziție! Sunt norocoasă că v-am întâlnit. Felicitări pentru tot ce ați reușit să realizați la Buzău! Am văzut cât de unită poate fi o comunitate, ce lucruri minunate pot ieși dacă oamenii se ajută și se susțin reciproc, dacă pun suflet în ceea ce fac. Dacă s-ar întâmpla așa peste tot, lumea ar fi mai bună. Abia aștept să ne revedem!" a spus Alexandra Veronica Stroe, unul din membri juriului.

In deschiderea festivalului, grupul Happy Kids, insotit de prof. coordonator Oana Dobre, au cantat imnul "Tara Lilliput". Festivalul s-a desfasurat incepand cu 9.30 dimineata si a culminat cu recitaluri la 20.30 dupa care juriul a deliberat si a urmat gala premiilor. Au fost implicaţi peste 150 copii şi cel puţin tot atâţia adulţi însoţitori din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării (Buzău, Iaşi, Câmpulung Muscel, Piatra-Neamţ, Braşov, Medgidia, Constanţa, Galaţi etc.) si au fost prezenţi în jur de 100 invitaţi.

Juriul festivalului a fost format din: Ştefan Iordache (Compozitor, profesor canto, director Ansamblul de copii Andantino ca preşedinte al juriului, Alexandra Veronica Stroe (autorul volumelor de rebusuri cu tematică muzicală „Enigme pe portativ”), Claudiu Bulete (manager CB Media), Gianina Benedic (manager al Şcolii particulare Axys Music – Oneşti), Marian Stere (redactor Radio România Internaţional), Maria Ene (fondator al brandului pentru copii Lilliput) 

Cei de la Happy Kids au reusit sa castige 22 de trofee si 27 de locuri I.
Felicitari tuturor si la mai multe reusite!

Cristina Negru





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%