George Simion, întâmpinat de o simpatizantă cu cozonac în centrul orașului – FOTO&VIDEO

Ianuarie 25 22:27 2022 by observatorulbuzoian

Președintele AUR, George Simion, a fost întâmpinat în centrul orașului de aproximativ 100 de buzoieni care au așteptat alături de deputatul de Buzău Nicolae Roman, în frig, aproape o oră în plus față de ora stabilită pentru întâlnirea cu liderul formațiunii, scrie observatorulbuzoian.ro.

Simion a venit la Buzău în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis și ajuns în centrul orașului la câteva zeci de minute după autocarul cu membri și militați ai partidului. Liderul AUR a pus întârzierea pe seama faptului că a trebuit să rezolve problema grevei de la STB. El a fost primit cu cozonac de o simpatizantă a formațiunii politice din Buzău.

„Am venit la Buzău, am fost și la Râmnicu Sărat ne dorim să ajungem să strângem cât mai multe semnături și mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți buzoieni. Vrem ca până la finele lunii martie să strângem peste 3 milioane de semnături care au ca scop să punem presiune pe clasa politică, inclusiv pe PSD-ul local care conduce acum și la nivel național să participe la procedurile de demitere ale lui Klaus Iohannis și să voteze în Parlament ca românii să decisă dacă Klaus Iohannis mai trebuie sau nu să fie președintele nostru. Am întârziat pentru că a trebuit să rezolvăm situația de la STB. Am venit cu un plan de măsuri pentru că multe din cererile muncitorilor nu au fost soluționate și i-am primit în Parlament”, a spus George Simion.

După ce...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%