FOTO | Diplome internaționale și cursuri cu chefi recunoscuți la nivel național, pentru elevii buzoienii pasionați de gastronomiei și industria frumuseții 

Mai 19 06:09 2020 by opiniabuzau

Reprezentanții Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău vin în întâm­pinarea elevilor de clasa a VIII-a interesați să devină profesioniști în domeniul gastronomiei sau în industria frumuseții. Astfel, pentru anul școlar 2020-2021, liceul buzoian vine cu o ofertă  educațională constând în clase destinate unor cali­fi­cări profesionale precum tehnician în gastronomie, coafor stilist, tehnician ana­li­ze produse alimentare, tehnician în turism, bucătar, ospătar, cofetar-patiser, brutar-patiser etc.

Important de știut este că Liceul Tehnologic Me­serii și Servicii Buzău include în oferta educațională  atât clase de liceu (la zi sau seral), cât și de învățământ profesional.

De-a lungul anilor trecuți instituția buzoiană de învăță mânt s-a remarcat în cadrul olimpiadelor naționale de specialitate, așa cum este Cupa Ro­mâniei în Gastronomie, competiție la care, în 2019, doi elevi ai Liceului Tehnologic Meserii și Servicii Buzău, Costinel Ionuț Dedu și Florin Costin Moacă, au obținut medaliile de aur și argint.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%