Felicitări, Simona Stancu! Pe cine a arbitrat buzoianca?

Martie 7 17:49 2020 by jurnaluldebuzau.ro

Buzoianca Simona Stancu, arbitru internațional de handbal, bifează încă o performanță. Ea și Cristina Năstase au fost primul cuplu feminin de arbitri într-un derby din Liga Masculină.

“Cristina Năstase și Simona Stancu au scris o nouă pagină de istorie devenind primul cuplu feminin de arbitri care a condus un derby din Liga Masculină de Handbal (CS Dinamo București vs. CSA Steaua București – Etapa 21).”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook FRH, însoțit de o fotografie cu cele două.

După meci, colega Simonei, Cristina Năstase, a declarat: „Ne-am bucurat că a fost un meci de handbal frumos, plin de pasiune și dăruire din partea celor două echipe. 

Derby-ul s-a jucat la un nivel handbalistic ridicat, în viteză, cu multe schimbări de direcție și cu mult suspans. Ne-am simțit foarte bine fizic și suntem bucuroase că eforturile noastre susținute de a fi mereu într-o formă fizică foarte bună ne oferă un confort și fizic, și mental, ce ajută foarte mult in meciuri de o asemenea anvergură. 

A fost o surpriză delegarea noastră la acest derby de traditie și mulțumim CCA pentru încrederea lor și pentru șansa acordată de a arbitra un derby atât de frumos și sperăm că acestă delegare nu a fost doar un cadou de 8 martie. 

Am dori să mulțumim antrenorilor și jucătorilor celor două echipe pentru aprecieri și pentru cuvintele frumoase adresate dupa acest meci.”

Simona Stancu este cel mai apreciat arbitru buzoian de handbal al momentului și deține titlul de cetățean de onoare al județului Buzău. Puțini știu că Simona este și… militar!


Sursa: jurnaluldebuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%