FCSB victorie de moral, la Buzău, în fața a peste 8500 de oameni

Mai 23 07:10 2022 by observatorulbuzoian

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-1 în ultima rundă a play-off-ului pe stadionul din Crîng în fața  a peste 8500 de suporteri. Cu toate acestea, echipa lui Gigi Becali a terminat pe locul secund la diferență de un punct de campioana CFR Cluj care oricum a venit la Buzău fără principalul Dan Petrescu, doar cu trei titulari iar în rest banca a fost ocupată de rezerve și juniori, scrie observatorulbuzoian.ro.

FCSB a început partida în forță pentru ca după doar câteva minute meciul să fie oprit din cauza torțelor aruncate în teren.Primul gol a fost marcat de Octavian Popescu pentru FCSB în minutul 30 pentru ca 15 minute mai târziu Kristian Dimitrov să egaleze pentru CFRR dintr-un corner executat de Ciprian Deac.

După pauză roș-albaștrii revin pe teren hotărâți  dar reușesc să  înscrie pentru 2-1 abia în minutul 64 prin Adrian Șut care a șutat cu dreptul din afara careului reușind să în învingă pe Bălgrădean. Scorul final este stabilit de Adrian Șut care reia cu capul în minutul 88 o centrare a lui Ianis Stoica.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%