Familia nevoiașă din Balta Albă s-a mutat în casă nouă. Asociaţia Caritabilă ”Marius şi Prietenii” a strâns fonduri de la donatori din Diaspora - Info Baragan

August 5 06:41 2022 by infobaragan.ro

Nouă săptămâni a durat construcția casei sociale pe care asociația caritabilă „Marius și Prietenii” a donat-o unei familii sărmane din Balta Albă, județul Buzău. De locuința amenajată și mobilată la cele mai noi standarde se bucură de câteva zile cinci copilaşi, mama lor, Mioara Crângaşu, şi bunica micuților, scrie infobaragan.ro.

Familia Mioarei a trăit toată iarna în frig şi întuneric. Fusese debranşată de la reţeaua de curent, pentru o restanţă de peste 4.000 de lei.

Cei trei copii școlari erau nevoiţi să-şi facă temele la lumina lumânării. Între timp, oamenii buni din toată ţara au aflat despre necazul familiei din Balta Albă şi împreună au adus lumina în casa lor.

”Înainte nu ne mai era deloc aminte să faci ceva. Te ajungeau multe, rufe de spălat, vase, mâncarea foarte greu mă descurcam. Am fost contactată de domnul Marius Simionică şi mi-a spus: ”, declara în urmă cu o lună Mioara Crângaşu.

Nu doar cu achitarea curentului s-a ales familia Mioarei de la membrii asociației coordonate de Marius Simionică ci și cu promisiunea de a le construi casă nouă mamei și copiilor ei, în aceeași curte. Startul lucrărilor a fost dat în urmă cu peste două luni.

Proiectul social a fost încheiat zilele trecute iar vestea a fost dată de Marius Simionică pe pagina sa de Facebook, cea prin intermediul...

Citește articolul integral pe infobaragan.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%