Fabrică și centru de cercetare în comuna Movila Banului | În 4 luni a fost gata

Ianuarie 25 08:30 2023 by buzau.net

Pentru a începe construcția fabricii, Agro-Est Muntenia din Jud Buzau a primit finanțare în luna august 2020 și a obținut autorizația de construcție în luna februarie 2021. Cu un proiect în care echipa arhitecturală s-a implicat foarte mult, lucrările de constructie au durat doar 4 luni, pana în iunie 2021.

Versionarea bunurilor și serviciilor este în curs de finalizare. Acestea vor fi 44 de produse: fertilizanți, biostimulatori, alge, extracte naturale, bionectori certificați ECO si produse de sinteza, toate adresate fermierilor profesionişti, micilor producători si utilizatorilor hobby. Produsul final va fi disponibil pe piața RO și pentru export in regiune.

Centrul de cercetare va fi operaționalizat în luna iunie 2021. Acest centru se va concentra pe fertilizanti, biostimulatori si medicamente, prin aplicarea tehnologiilor avansate.

Astfel, din luna februarie 2021, Agro-Est Muntenia Jud Buzau, a reușit sa parcurga distanța de la turnarea fundației pana la ultimele finisaje în numai 4 luni, combinând un proiect arhitectural corect cu o planificare și execuție de cea mai înaltă calitate și o conduită profesională în toate etapele procesului.

 

 

 

 

 

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%