EXCLUSIV! Se montează cadre metalice pe gardul unității militare din Bariera Ploiești. Iată ce va urma!

Aprilie 2 19:08 2018 by buzoieniiro

Chiar și la ora scrierii acestui articol muncitorii unei firme din Buzău lucrează la prinderea unor cadre metalice de gardul unității militare din Bariera Ploiești.

Deși muncitorii de dincoace de gard, dar și militarii de dincolo, au refuzat a da informații suplimentare – primii au zis că nu știu, ceilalți că-i secret – reporterul buzoienii.ro a aflat dintr-o altă sursă.

„Buzăul va avea una din cele mai impresionante intrări în oraș din țară. Pe acele cadre metalice se vor prinde panouri cu fotografii istorice care să reliefeze eroismul soldaților români. Vor fi imagini istorice emblematice, pornind de la războiul de independență de la 1877 și până la sacrificiul soldaților buzoieni din Afganistan. Fotografiile au fost alese în proporție de 80%, dar încă se mai lucrează asupra lor. Există un filtru al celor din armată și un filtru al celor din Primăria Buzău. Expoziția va fi una permanentă. Fiind gardul unității militare acolo nu se vor pune niciodată afișe publicitare”, a precizat sursa buzoienii.ro, care a dorit să-și păstreze anonimatul întrucât proiectul e încă ținut la secret, atât în Primăria Buzău, cât și în cadrul armatei.

În acest fel se rezolvă și problema gardului, considerat urât de către buzoienii cu simț estetic.

Pe adresa redacției au sosit la articolele referitoare la modernizările care au loc pe viitoarea „Cale a Eroilor” mai multe comentarii ale căror autori solicitau schimbarea gardului.

Expoziția permanentă cu fotografii istorice trebuie să fie gata până pe 17 mai atunci când la Cimitirul Eroilor se va desfășura un ample eveniment.

Trotuarul de pe lângă unitatea militară și până la Kaufland va fi primenit la rându-i. Se vor pune dale și se va înființa o pistă de biciclete.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%