EXCLUSIV. Neagu: „Da, foarte probabil peste doi ani mă voi retrage”

Aprilie 10 20:32 2018 by buzoieniiro

Într-o declarație dată astăzi reporterului buzoienii.ro, Emanoil Neagu a anunțat că „foarte probabil aceștia vor fi ultimii mei doi ani în fruntea CJ Buzău”.

„Da, am deja o vârstă, iar conducerea CJ Buzău nu-i deloc un lucru facil. Consumă multă energie, mulți nervi, supărări, dezamăgiri. E firesc să-mi doresc mai mult timp pentru mine, pentru familia mea, să-mi trăiesc viața. N-am ținut niciodată cu dinții de vreo funcție. Cei care mă cunosc știu asta. I-am spus și lui Liviu Dragnea decizia mea, mi-a spus că sunt nebun. Dar asta e decizia mea. Mulți dintre cei care spun că e bine să fii președintele CJ Buzău, nu știu dacă ar rezista două zile în această funcție. Anul trecut s-au turnat pe drumurile județene mai mulți kilometri de asfalt ca niciodată, dar mulți sunt în continuare nemulțumiți. Știu că oamenii nu mai au răbdare, dar ăștia sunt banii de care dispunem. Adevărul dureros, pe care puțini l-au spus până acum, e că în județ avem încă drumuri de pe vremea dacilor și romanilor. S-au făcut lucruri bune în ultimii ani, dar mai sunt multe de rezolvat”, a precizat Emanoil Neagu.

Neagu a împlinit în acest an, în februarie, 59 de ani. Se află în fruntea CJ Buzău din 2014, după ce Cristi Bâgiu a fost arestat. Anterior fusese vicepreședinte.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%