Eveniment deosebit, joi, la Biblioteca Județeană

Ianuarie 29 09:23 2020 by buzaumedia.ro

Eveniment editorial interactiv, joi, la Biblioteca Județeană „V. Voiculescu”, Buzău – Lansarea cărții Dream Management. Fișa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieți, de Mirela Oprea. Începând cu ora 17,00, autoarea volumului, va povesti care sunt „secretele” realizării visurilor. 

Despre programul de Dream Management

Programul de Dream Management s-a născut dintr-o întâmplare, atunci când autoarea a fost invitată să susțină o activitate de team building în cadrul unei organizații din București. Inspirată de cartea “The Dream Manager” a lui Matthew Kelly, autoarea a creat un program de activități care a fost foarte apreciat și pe care ulterior l-a descris într-un articol ce a generat o mare undă de interes.

Despre autoare

Mirela Oprea este licențiată în psihologie și științele educației (Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca) și doctor în cooperare internațională și politici de dezvoltare durabilă (Universitatea din Bologna). După o carieră în domeniul dezvoltării sociale, din octombrie 2018, Mirela își dedică întreaga energie proiectului Dream Management, prin care ajută oamenii să își realizeze visurile. Face asta prin programe de grup și sesiuni individuale, ea fiind și coach și consilier format la școli din România, Italia și SUA. Mai multe informații despre Mirela sunt disponibile pe site-ul ei: www.mirelaoprea.com.

 


Sursa: buzaumedia.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%