E ziua părintelui Mihail Milea. "Ne ține copaci în grădina Maicii Domnului..."

Aprilie 26 15:11 2022 by jurnaluldebuzau.ro

Astăzi, unul dintre cei mai cunoscuți preoți buzoieni își sărbătorește ziua de naștere. Mihail Milea a împlinit 64 de ani. , scrie jurnaluldebuzau.ro.

„Fiecare primim în viaţa noastră un „om-rădăcină” de la care să învăţăm calea spre cer şi lumină, întreg rostul de a fi viu. Pentru unii poate fi mama, o soră, un frate, un tată, o bunică, un prieten. Pentru noi, cei mai mulți dintre buzoieni, „omul rădăcină” este părintele Mihail, care „ne ţine copaci” în grădina Maicii Domnului. În lumina caldă a popasului aniversar prilejuit de împlinirea a 64 de primăveri vă transmit preţuirea și dragostea noastră, a fiilor duhovnicești, pentru multa osteneală în bogata activitate pe care o desfășurați, cu timp și fără timp, pentru cei osteniți, pentru cei sărmani, pentru copii și pentru bătrâni, fiind un neobosit slujitor al Bisericii Ortodoxe Române.

Alese urări de sănătate și LA MULȚI ANI!„ , este mesajul transmis de cei de la Fundația Sf. Sava din Buzău, al cărei președinte este preotul profesor Mihail Milea. 

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%