E OFICIAL, Voința LIMPEZIȘ va debuta în LIGA3 I Prima etapă va fi pe 27 august

August 17 22:20 2022 by Sportul Buzoian

Campioana Buzăului a mers până la capăt si si-a sustinut nevinovatia! Voinţa Limpeziş a promovat în Liga a 3-a, în urma manşei retur a barajului susţinut împotriva campioanei Vrancei, Victoria Gugeşti. Chiar dacă delegatul echipei din Gugeşti a încercat să facă orice pentru a justifica acest esec, desi au fost alocate sumele colosale de la bugetul local prin Primăria Gugești.

401/CD/2022 Admite in principiu cererea de interventie a AJF Buzau. In temeiul art. 26/2 ROAF coroborat cu art. 86/10/6 din RD, respinge ca neintemeiata contestatia clubului CSL VICTORIA GUGESTI.


Federația Română de Fotbal a demontat acuzațiile grave și a dat verdictul. Voința Limpeziș, merge la LIGA3! (revenim cu un articol despre această contestație ce s-a dovedit a fi doar o cacealma ce nu face cinste clubului Victoria Gugești și mai ales Asociației Județene de Fotbal Vrancea)

După victoria categorică, 5-2, de pe teren propriu, din manşa tur, buzoienii au cedat la limită, 0-1, pe terenul vrâncenilor. Campioana județului Buzău a obținut astfel dreptul de promovare în Liga a 3-a, o premieră pentru clubul din satul Limpeziș, ce aparține de  comuna Movila Banului. 

Campionatul Liga 3 va începe la data de 27 august, iar Voinţa Limpeziş se alătură în cel de-al treilea eşalon celorlalte două reprezentante ale fotbalului buzoian, Metalul Buzău şi CSM Rm. Sărat.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%