Durere fără margini! | Diana murit azi-noapte, la doar 18 ani

Decembrie 2 10:26 2017 by reporterbuzoian

Tagedie într-o familie din Râmnicu Sărat. Diana Buzăianu, o tânără în vârstă de 18 ani, care avea permis de conducere de doar câteva luni, a murit azi-noapte, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. Fata se afla singură în mașină în momentul producerii tragediei.

Diana era elevă a liceului Alexandru Vlahuţă din Râmicu Sărat. Vineri noapte, în jurul orei 03:00, tânăra ar fi plecat de la o petrecere. Conducea pe DJ 202, în localitatea Fotinu, când un accident cumplit avea să-i curme viața. La un moment dat, mașina sa a părăsit carosabilul și a intrat într-un stâlp.

Impactul i-a fost fatal. Tânăra s-a stins pe loc, medicii sosiți la fața locului nemaiputând face altceva decât să constate decesul:

„Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că tânăra în vârstă de 18 ani a condus un autoturism dinspre Râmnicu Sărat, iar la o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând decesul acesteia”, a declarat, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%