Directoratul pentru cele mai importante școli și licee s-a tranșat! Cine va conduce unitățile de elită ale Buzăului

Decembrie 2 19:14 2021 by sansanews.ro

Concursul pentru ocuparea posturilor de director sau director adjunct de școală a ajuns pe ultima sută de metri. În general, la conducerea unităților de învățământ ar urma să rămână aceiași directori, dar ici, colo, apar și schimbări. La finele săptămânii trecute s-a încheiat și cea de-a doua probă a concursului din învățământ, cea a interviului. Toți candidații care au trecut de proba scrisă au fost programați pentru interviu, probă care pentru unii s-a dovedit greu de trecut. Unii candidați au fost respinși, întrucât nu au obținut nici măcar nota minimă, 7. Alții, în schimb, nici nu s-au prezentat. În ceea ce privește cele mai mari școli din municipiul Buzău,  sunt câteva unde ar putea apărea surprize.

Potrivit unor surse, la Liceul de Arte, doi candidați au trecut de proba interviului, printre care și actualul director adjunct, Veronica Tudose. Aceasta din urmă a fost admisă atât pentru funcția de director plin, cât și pentru cea de adjunct, dar lucrurile se vor tranșa după analizarea unei contestații care a fost depusă de una dintre candidate.

La Școala 11, actualul director în funcție nu a trecut de proba scrisă, așa că nu a mai participat la interviu. În schimb, cele două directoare adjuncte au participat și au și fost admise. Rămâne de văzut ce decizie vor lua: dacă vor rămâne pe funcțiile de adjunct sau vor opta pentru cea de director plin. În cazul în... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%