DGASPC Buzău, pe podium la „Gala Premiilor MAMA”

Martie 12 14:06 2021 by observatorulbuzoian

DGASPC Buzău a obținut două premii importante la cea de a IV-a ediție a „Galei premiilor MAMA”, organizată de Consiliul Tinerilor Instituționalizați cu scopul de a-i onora pe oamenii care lucrează cu copiii și tinerii instituționalizați din România.

Este vorba despre Premiul I- pentru exemplu de bună practică în protecția copilului și Premiul II-pentru Instituția anului, trofee care vin să recunoască munca specialiștilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, scrie observatorulbuzoian.ro.

Gala de premiere a fost organizat la Teatrul Evreiesc de Stat București și a avut ca invitat special pe Maia Morgenstern. Din cauza condițiilor impuse de pandemie, evenimentul s-a desfășurat online iar trofeele vor ajunge la câștigători prin intermediul Poștei.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău mulțumește pe această cale angajaților pentru dăruirea de care dau dovadă, în creșterea și îngrijirea copiilor și persoanelor adulte.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%