Deputatul liberal Gabriel Avrămescu îndeamnă buzoienii să-i scrie primarului municipiului Buzău despre cum să cheltuie banii din buget

Martie 29 20:29 2021 by observatorulbuzoian

Liberalii buzoieni critică construcția bugetului municipiului Buzău lansat în dezbatere publică timp de 15 zile și îndeamnă buzoienii să se implice pentru schimbarea modului de a risipi banii publici a echipei de la vârful Primăriei Buzău.

Președintele liberalilor buzoieni, deputatul Gabriel Avrămescu a prezentat, luni,  într-o conferință de presă modul în care municipalitatea  propune să cheltuie banii publici, mod care, iar în opinia acestuia, este unul total ineficient. În primul rând, spune liberalul Avrămescu, deși a majorat taxele si impozitele buzoienilor cu 50 până la 500% primăria prognozează că din încasarea taxelor si impozitelor va avea disponibile același sume ca si anul trecuț.

„ Deși s-au majorat impozitele, din previziuni observăm că sumele sunt identice cu cele de la execuția bugetară din anul precedent atât la persoane fizice cât și la persoane juridice” a spus deputatul Gabriel Avrămescu comparând cifrele publicate pe site-ul Primăriei.

De asemenea, liderul liberalilor buzoieni atrage atenția că prin modul de cheltuire al banilor administrația Toma nu face nimic pentru a opri plecarea tinerilor din oraș și spune municipalitatea ar trebui să se lupte pentru proiecte serioase.

„Stând și analizând toate proiectele astea pentru dezvoltare publică ce avem noi ca viziune în perioada următoare, aș vrea să vă răspund și la o... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%