Deputatul Avrămescu despre descinderea DNA de la Finanțe: „Situația se știe de mai mulți ani și e o practică în toată țara”

Februarie 7 16:34 2022 by observatorulbuzoian

Președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, fost director al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Galați vine cu declarații uluitoare după descinderea procurorilor DNA la Administrația Județeană a Finanțelor Publice, scrie observatorulbuzoian.ro.

Deputatul buzoian care a condus instituția căreia i se subordonează AJFP Buzău spune că ceea ce a descoperit săptămâna trecută DNA-ul la Buzău este o practică în întreaga țară și situația este cunoscută de ani buni.

Mai mult, Avrămescu solicită  Ministerului și ministrului de Finanțe să  vină să spună care este rezultatul cercetărilor din întreaga țară  unde se cunoaște că funcționarii ANAF țin evidențe contabile la societăți pe care le și controlează.

„Eu am avut întâlniri cu oameni de afaceri și mi-au semnalat de-a lungul timpului aceste aspect. Pe de altă parte, când eram director general la DGRFP Galați, aceste aspect mi-au fost semnalate de reprezentanții C.E.C.A.R. și vă spun că nu este un lucru nou ci este un fenomen, un comportament ce nu mai poate fi tolerat în zona de finanțe publice pentru că ne plângem cu toții că nu avem încredere în sistem sau că există o birocrație excesivă în zona ANAF. Nu, nu este vorba doar despre birocrație este vorba de niște practici ale unor angajați profund imorale, incorecte și ilegale pe care unii funcționari le practică și nu doar la Buzău ci în întreaga țară.E o situație generalizată...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%