De mâine de la ora 09.00 începe aglomerația pe podul de la Mărăcineni

Aprilie 10 18:39 2018 by buzoieniiro

Cozi se vor forma înainte de intrarea pe podul de la Mărăcineni îndeosebi după-amiaza – la ieșirea oamenilor de la serviciu.

Aceasta deoarece mâine la ora 09.00 se va închide pentru 4-6 zile o bandă de pe sensul de mers Buzău către Rm. Sărat (vezi foto de mai sus).

Sunt necesare lucrări de reabilitare a podului nou (Buzău – Rm. Sărat) înainte de a se închide între 4 și 6 luni podul vechi (Rm. Sărat – Buzău).

Administratorii drumului vor să se asigure că măcar pe acest pod se va putea circula fără probleme și cu o oarecare fluență.

„Conform unei adrese a Secției de Drumuri Naționale Buzău în data de 11 aprilie 2018, ora 9.00, vor începe lucrările de reparații la rostul de dilatație din dreptul pilei 3, calea 1 (podul nou), banda 1, la podul peste râul Buzău. Din acest motiv pe sensul Buzău – Rm. Sărat circulația va fi restricționată de la 2 benzi la o singură bandă. Lucrările vor dura între 4 și 6 zile și efectuarea lor este imperios necesară înainte de începerea reparațiilor la podul metalic (calea 2, sensul Rm. Sărat-Buzău), pod ce va fi închis în totalitate traficului rutier. Zona lucrărilor va fi semnalizată corespunzător, iar șoferii aflați în tranzit trebuie să respecte indicațiile agenților de poliție prezenți la fața locului” – comunicat Prefectura Buzău

În aceste zile se va lucra inclusiv la instalarea de semafoare la ambele capete pentru a putea permite accesul pe pod inclusiv a celor care vin de pe șoseaua de centură (pe partea dinspre mun. Buzău), dar și a celor de pe DJ203K (Valea Slănicului) pe partea dinspre Mărăcineni.

Apoi se va proceda la închiderea totală a circulației pe podului vechi (sens Rm. Sărat – Buzău) între 4 și 6 luni.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%