CSM Râmnicu Sărat s-a reunit I 25 jucători prezenți la primul antrenament

Iulie 5 13:50 2022 by Sportul Buzoian

Echipa de fotbal seniori a început în 4 iulie, pregătirea pentru noul sezon al ligii a 3-a, sezon ce va începe pe 27 august 2022.

Sub comanda antrenorului Tîrîlă Marius sau prezentat 25 de jucători. La capitolul plecări sunt: Pașa Marius, Crețu Ștefan, Dogaru Rareș și Neacșu Dorian, iar la capitolu veniri: Mihalache, Danciu, Morogan iar săptamâna viitoare vor sosi încă 3 jucători experimentați care încă nu și-au terminat vacanța!

Antrenor principal Tîrîlă Marius: "Timpul este de partea noastră pentru a ne pune la punct atât fizic cât și tehnico-tactic.Urmează o perioadă de acomodare la efort, apoi acumulări fizice și, bineînțeles, cel mai important, perfecționarea strategiei de joc atât individual cât și colectiv! Cred mult în noul grup, un grup ce are calitate fotbalistică, un grup cu caracter, un grup mobilizator. Sunt sigur că vom arăta bine anul acesta, sunt sigur că vom aduce multă lume la stadion și vom fi în prima parte a clasamentului! Principiile mele vor fi:MUNCĂ, DISCIPLINĂ, SERIOZITATE ! “

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%