Cozi la eliberarea abonamentelor Trans-Bus

Aprilie 16 18:02 2018 by buzoieniiro

De astăzi a început eliberarea abonamentelor de autobuz pentru pensionari la cele 17 puncte din municipiul Buzău.

La unele dintre tonete s-au format cozi ceva mai mari cum sunt cele de la gară, poarta Crângului și la BIG. „Probabil că pe aici sunt mai mulți pensionari”, a glumit unul dintre cei aflați la coadă.

Pensionarii din oraș au de ales (deocamdată) între un abonament gratuit pe o singură linie sau unul de 30 de lei pe toate liniile.

„Era bine dacă aceste abonamente se puteau elibera și pe duarte mai lungi. Trei luni, șase luni și chiar un an. E agasant ca la fiecare sfârșit de lună să vii cu documentele și să stai din nou la coadă. Poate conducerea Trans-Bus ia în calcul această sugestie”, a ținut să comunice o doamnă.

Se preferă abonamentele gratuite pe o linie

Din informațiile culese de reporterul buzoienii.ro de la doamnele de la ghișeu într-o proporție covârșitoare s-au eliberat abonamente pe o singură linie.

„Sunt de la ora 13.00 aici și până acum am dat doar 3 abonamente pe toate liniile. În rest doar din cele gratuite – pe o singură linie. Pentru a obține abonamentul pensionarii trebuie să vină la oricare din cele 17 puncte ale noastre din oraș cu copii după cartea de identitate și talonul de pensie. Mai trebuie să completeze o hârtie al cărei formular îl oferim noi de la ghișeu”, ne-a declarat doamna de la toneta de la BIG.

Există posibilitatea ca pensionarii să poată opta și pentru o a treia variantă.

Cea în care primesc 20 de călătorii gratuite indiferent de traseu.

Această propunere va fi prezentată spre vot consilierilor locali la ședința CLM de la sfârșitul acestei luni.

Noile abonamente vor fi valabile cu începere de la 1 mai. Până atunci se poate circula în continuare gratuit – nelimitat.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%