Continuă campania „Ducem confortul acolo unde este greu de dus”

Noiembrie 22 15:10 2018 by sanatateabuzoiana.ro
Continuă campania „Ducem confortul acolo unde este greu de dus”

În cursul zilei de azi, filiala Buzău a Crucii Roșii, împreună cu reprezentanții companiei Ariston, au făcut noi donații unei școli gimanziale și unor centre de asistență socială.

Astăzi a avut loc la Buzău a doua acțiune din cadrul campaniei caritabile pe care Crucea Roșie și compania Ariston o derulează începând cu luna septembrie, având ca principal obiectiv dotarea școlilor și a centrelor de asistență socială cu boilere electrice noi, necesare asigurării confortului termic în perioada sezonului rece. În cadrul acestei campanii, denumite „Ducem confortul acolo unde este greu de dus”, filialei județene a Crucii Roșii îi revine sarcina de a identifica unitățile școlare și așezămintele sociale din județ care au nevoie de instalații noi de încălzire, în timp ce compania Ariston asigură toate cele necesare, inclusiv montajul noilor instalații.

La jumătatea lunii septembrie, au fost donate șase boilere electrice căminelor de bătrâni de la Câmpeni, Ulmeni și Năieni, iar campania a continuat și în perioada următoare, fiind identificate noi așezăminte care au nevoie de astfel de instalații. Astfel, voluntarii Crucii Roșii, împreună cu reprezentanții companiei partenere, au făcut astăzi o nouă donație constând în alte șase boilere electrice care au ajuns la o scoală gimnazială și la doua instituții de asistență socială din județ.


Sursa: sanatateabuzoiana.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%