Consiliul Județean organizează, săptămâna viitoare, Zilele Municipiului Chișinău la Buzău

Septembrie 6 14:04 2021 by observatorulbuzoian

Consiliul Județean Buzău organizează împreună cu Primăria municipiului Chișinău „Zilele Municipiului Chișinău la Buzău”, o manifestare cultural artistică ce se v a întinde pe durata a trei zile.

„Avem o înfrățire cu municipiul Chișinău și de când s-a materializat am promis că vom avea niște activități împreună. Dacă pandemia p să ne lase o să avem prima astfel de manifestare cultural artistică „Zilele Chișinăului la Buzău” în perioada 12-18 septembrie iar noi CJ Buzău cu Primăria Chișinău și sectorul Botanica am demarat realizarea, la Chișinău, a unui scuar ce se va numi Nicolae Titulescu. Au fost alese zilele de 16 și 17 septembrie pentru că atunci au disponibilitate artiștii din Republica Moldova. Este un lucru inedit pentru că artiști de renume vor veni fără a percepe nici un fel de taxă. A fost o înțelegere între mine și primarul municipiului Chișinău și nu vom plăti prestațiile acestora. Bineînțeles că va trebui să fim niște gazde bune și să le oferim cazare și toate cele necesare”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Debutul manifestării va fi pe data de 16 septembrie în jurul prânzului la Monteoru dar manifestările din cadrul evenimentului se vor desfășura și la Buzău la Galeriile de Artă, Muzeul Județean și Biblioteca Județeană conform programului de mai jos.

Accesul la concerte va fi permis conform regulilor sanitare în vigoare pentru persoanele vaccinate,... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%