Ciolacu și Romașcanu nu dau PSD-ul din mână pe Ponta de pe gard • Opinia Buzău

Mai 25 16:18 2018 by opiniabuzau

Parlamentarii social-democrați Marcel Ciolacu și Lucian Romașcanu susțin că nu vor părăsi PSD pentru a se alătura formațiunii politice condusă de fostul premier Victor Pona, la care au aderat, în ultimele două zile, mai mulți deputați și senatori din formațiunea condusă de Liviu Dragnea. Ei au dezmințit știrile, apărute în spațiul public vineri la prânz, conform cărora și-ar negocia cu Ponta plecarea din Partidul Social Democrat.

Primul care a reacționat la această informație a fost senatorul Lucian Romașcanu, care a postat pe pagina sa oficială de Facebook un text în care afirmă că plecarea din PSD nu este o opțiune, chiar dacă în partidul din care face parte există „lucruri criticabile”.

„Înțeleg, după douăzeci de ani de media, cât de mult se poate înțelege din presa românească, atât din cele ce se văd cât și din cele ce se petrec în zone mai absconse. Să zicem că zona absconsă și nu scăderea în profesie îi împiedică pe unii dintre jurnaliști să-și sune <clienții> când aceștia fac subiectul câte vreunei știri.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%