Când se eliberează noile abonamente pentru pensionari ? Iată ce a răspuns azi directorul Trans-Bus Buzău

Martie 28 11:05 2018 by buzoieniiro

Reporterul buzoienii.ro a primit mai multe solicitări în ultimele zile pentru a furniza pensionarilor din Buzău informații referitoare la eliberarea noilor abonamente.

Ultima comunicare publică pe acest subiect a Trans-Bus anunța că de la 1 aprilie vechile abonamente nu vor mai fi valabile, iar pensionarii trebuie să-și procure noi abonamente de la cele 14 tonete amplasate în diverse locuri din oraș. 

Astăzi, directorul Trans-Bus a venit cu noi precizări:

„Am pus cele 14 noi tonete prin stații, dar n-am reușit încă să le conectăm la energie și la internet. Săptămâna trecută a fost vreme urâtă, frig și ninsoare, iar cei de la firmele de utilități n-au lucrat pentru noi. Ne va lua cam o săptămână, până pe 9 aprilie cel mai târziu, să dotăm tonetele cu tot ce trebuie și de atunci va începe eliberarea abonamentelor. O să anunțăm la momentul potrivit în presa locală. Până atunci se va circula cu vechile abonamente”, a precizat Gică Toader pentru buzoienii.ro.

Cele 14 noi tonete se adaugă celor trei puncte deja funcționale (capăt Micro XIV, gara CFR și sediul Trans-Bus).

După punerea lor în funcțiune din autobuze (cu excepția liniilor 2 și 11 către Săpoca respectiv V. Pașii) de pe autobuze vor dispărea taxatoarele, biletele urmând a fi achiziționate fie de la tonete, fie de la șofer.

Taxatoarele vor fi redistribuite către deservirea tonetelor și pentru control.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%