Buzoianca Simona Stancu în direct la TVR | Supercupa României la handbal feminin

August 25 10:48 2018 by buzau.net

De la 20.30, campioana CSM Bucureşti întâlneşte finalista Cupei, SCM Râmnicu Vâlcea în direct la TVR 1 şi TVR HD. 

Handbalul revine în forţă la postul public de televiziune, cu cele mai aşteptate meciuri în noul sezon handbalistic: Supercupele României la masculin şi feminin, un cuplaj de 5 stele, găzduit de Polivalenta bucureşteană. Cele două partide vor fi transmise în direct de TVR 1 şi TVR HD sâmbătă, 25 august, de la 18.00 şi de la 20.30.

Simona Stancu şi Cristina Năstase vor arbitra meciul CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea.  Simona Stancu este din Buzău şi deţine ecusonul IHF din 2015, iar pe cel EHF din 2011. A oficiat mai multe competiţii internaţionale, printre cele mai importante Campionatul European de juniori din Polonia (2013), Winners Cup, Challenge Cup, EHF Trophy, CE de juniori din Cehia, totodată câştigătoare a titlului „Best Young Referee” după întrecere internaţională găzduită de Suedia în 2006.

Băieţii deschid balul, în  noul sezon handbalistic, cu o partidă de mare rivalitate, între campioana Dinamo şi Dobrogea-Sud, formaţie care a câştigat în sezonul trecut Cupa şi Supercupa României. „Cu o galerie impresionantă, bucureştenii au prima şansă – joacă în Capitală şi vor să-şi ia revanşa, după ce anul trecut, în Sala Polivalentă de la Bucureşti, au pierdut trofeul în faţa dobrogenilor, scor 27-28”, ne oferă informaţii Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta partidele de handbal masculin şi feminin.

Personalităţi ale handbalului românesc vor fi prezente la Studio Handbal, transmis în direct de TVR 1 şi TVR HD de la Sala Polivalentă, începând cu ora 19.40, şi prezentat de Cristian Mîndru.

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%